Toto

WPTDEEPSTACKS™ MENGUMUMKAN ACARA DALAM TALIAN DENGAN 888POKER PADA APRIL 2021

Los Angeles, CA (2 Mac 2021) – WPTDeepStacks™ hari ini mengumumkan tiga siri yang akan berlangsung di rangkaian 888poker Eropah dan global.

WPTDS London Online (ROW), WPTDS Iberia Online (Portugal dan Sepanyol) dan WPTDS Italy Online (rangkaian Itali) akan menawarkan pemain peluang untuk bersaing berbanding rangkaian masing-masing untuk hadiah besar dan gelaran WPTDeepStacks.

Perayaan serentak menandakan kali pertama tiga rangkaian 888poker akan disegerakkan memainkan siri utama, yang akan memberikan pemain peluang untuk mengambil bahagian dalam aksi poker yang menarik di platform 888poker baharu dengan pembelian yang berpatutan, hadiah terjamin tinggi, dan peluang tajuk WPTDeepStacks yang berprestij.

Ketiga-tiga siri akan berlangsung dari 18-26 April dan termasuk lebih daripada $3 juta hadiah yang dijamin secara keseluruhan. WPTDS London Online, akan menyaksikan pemain bersaing untuk hadiah terjamin lebih $2 juta (dengan acara utama dijamin $1j), manakala WPTDS Iberia Online dan WPTDS Italy Online akan menawarkan hadiah masing-masing sebanyak €400,000 dan €350,000. Setiap rangkaian akan menampilkan 16 acara dan kesemua 48 pemenang akan menerima trofi WPTDeepStacks yang berprestij.

Acara Utama WPTDS London akan menjadi acara berbilang penerbangan dengan satelit & penerbangan bermula pada 5 Mac. Penerbangan akan dijalankan setiap hari dari 18 April hingga 25 April. Hari 2 akan dimainkan pada 26 April sehingga pemenang akan dinobatkan. Pemain boleh membeli masuk ke acara utama WPTDS London Online dengan harga $1,050, manakala acara WPTDS Iberia dan WPTDS Italy Utama akan menampilkan satu penerbangan permulaan pada 25 April dengan pembelian masuk €125 dan hadiah dijamin €150,000 setiap satu.

Empat hari penstriman dijadualkan untuk siri ini merentas platform penstriman utama dan akan menampilkan ulasan daripada David Tuchman, Nick Wealthall dan Matt Savage.

Duta 888poker dan Juara WPT® Chris Moorman dan Dominik Nitsche akan mengambil bahagian dalam festival itu bersama-sama dengan rangkaian penuh profesional 888poker.

“Kehadiran dalam talian World Poker Tour terus berkembang dan ketiga-tiga siri serentak ini menandakan pengembangan lanjut jenama WPTDeepStacks,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour®.

“WPTDeepStacks dan 888poker sangat teruja untuk bekerjasama dalam talian untuk siri yang luar biasa ini untuk keseluruhan rangkaian 888poker,” tambah Hermance Blum, WPT VP Europe. “Pemain di semua rangkaian 888poker boleh berharap untuk bersaing untuk gelaran utama dengan semua peringkat pembelian tersedia.”

Guy Cohen, 888 SVP & Ketua B2C, mengulas, “Kami gembira dapat bekerjasama dengan WPTDeepStacks untuk membawa siri berbilang rangkaian yang menarik kepada pemain 888poker musim bunga ini. Acara ini memberikan pemain poker di pasaran global peluang besar untuk mengalami acara WPTDS yang eksklusif dan berprestij dalam talian. Sebagai sebahagian daripada pendekatan “Dibuat untuk Dimainkan” kami, pemain akan menikmati pengalaman bermain produk terbaik dalam kelas kami bersama-sama dengan pembelian yang berpatutan dan jaminan besar untuk menikmati tahap tertinggi tawaran poker dalam talian.”

WPT ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc. (NASDAQ: AESE). Untuk maklumat Result SGP lanjut, termasuk jadual acara Jelajah Poker Dunia dan berita terkini lawatan, lawati WPT.com .

WPT Media Hubungi
Matt Clark – matthew.clark@wpt.com

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen unik berdasarkan satu siri kejohanan poker taruhan tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam lesen jenama strategik, perkongsian dan peluang penajaan. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

Perihal Allied Esports Entertainment (AESE)

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Pada 19 Januari 2021, AESE memeterai Perjanjian Pembelian Saham untuk menjual kepentingan ekuiti yang memiliki WPT kepada Element Partners, LLC setelah semua pemegang saham dan persetujuan kawal selia yang berkenaan telah diperolehi, dan syarat-syarat lain untuk penutupan telah dipenuhi (“Cadangan Transaksi”).

Kenyataan Pandangan Keluaran SDY Ke Hadapan

 

Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang. Berkenaan dengan Cadangan Transaksi, faktor-faktor ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, berlakunya sebarang peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menyebabkan penamatan Perjanjian Pembelian Saham atau boleh menyebabkan Cadangan Transaksi gagal ditutup. ; keputusan sebarang prosiding undang-undang yang mungkin dimulakan terhadap kami berikutan pengumuman Cadangan Transaksi; ketidakupayaan untuk menyelesaikan Cadangan Transaksi, termasuk disebabkan kegagalan untuk mendapatkan kelulusan pemegang saham AESE atau syarat lain untuk penutupan; penerimaan tawaran yang tidak diminta daripada pihak lain untuk transaksi perniagaan alternatif yang boleh mengganggu Cadangan Transaksi; perubahan dalam rancangan kami untuk mengekalkan hasil tunai bersih daripada Cadangan Transaksi; ketidakupayaan kami untuk memasuki satu atau lebih pemerolehan masa hadapan atau urus niaga strategik menggunakan hasil bersih daripada Cadangan Transaksi; peristiwa atau keadaan yang mengakibatkan kami tidak mengambil bahagian sepenuhnya dalam hasil masa hadapan Pembeli (seperti yang difikirkan oleh Perjanjian Pembelian Saham); dan keputusan untuk tidak meneruskan pilihan strategik untuk perniagaan esports. Maklumat lanjut tentang faktor berpotensi yang boleh menjejaskan perniagaan kami diterangkan di bawah “Faktor Risiko” dalam Penyata Permohonan Persetujuan AESE bertarikh 1 Februari,

 

Tiada Tawaran atau Solicitation

 

Komunikasi ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan tawaran untuk menjual atau membeli, mahupun permintaan tawaran untuk membeli atau menjual mana-mana sekuriti, dan juga bukan permintaan sebarang undi, persetujuan atau kelulusan dalam mana-mana bidang kuasa menurut atau dalam kaitan dengan Cadangan Transaksi atau sebaliknya, dan tidak boleh ada sebarang penjualan, pengeluaran atau pemindahan sekuriti dalam mana-mana bidang kuasa yang melanggar undang-undang yang terpakai.

 

Maklumat Tambahan Penting Telah Difailkan Dengan SEC

 

AESE telah memfailkan dengan SEC dan menghantar kepada pemegang sahamnya Penyata Permohonan Persetujuan berhubung dengan Cadangan Transaksi. Penyata Permohonan Persetujuan mengandungi maklumat penting tentang Syarikat, Cadangan Transaksi dan Perjanjian Pembelian Saham. Pelabur dan pemegang saham digesa membaca Penyata Permohonan Persetujuan dengan teliti sebelum membuat sebarang keputusan untuk melabur atau bersetuju dengan Cadangan Transaksi.

 

Pelabur dan pemegang saham akan dapat mendapatkan salinan percuma Penyata Permohonan Persetujuan dan dokumen lain yang difailkan oleh AESE dengan SEC melalui laman web yang diselenggara oleh SEC di www.sec.gov. AESE menggalakkan semua pemegang saham yang mempunyai rekod pada 28 Januari 2021, yang masih belum melengkapkan persetujuan pemegang saham untuk meluluskan Cadangan Transaksi, berbuat demikian selewat-lewatnya pada 9 April 2021 pada 5:00 petang (Waktu Timur). Pemegang saham yang mempunyai sebarang soalan atau memerlukan sebarang bantuan untuk melengkapkan persetujuan pemegang saham atau yang tidak mempunyai bahan yang diperlukan, boleh menghubungi peguam AESE, Regan & Associates, Inc., melalui telefon (bebas tol di Amerika Utara) di 1-800- 737-3426.

 

Peserta dalam Solicitation

 

Sebagai tambahan kepada Regan & Associates, Inc., AESE, pengarah dan pegawai eksekutifnya boleh dianggap sebagai peserta dalam permohonan persetujuan berkenaan dengan Cadangan Transaksi. Maklumat mengenai pengarah dan pegawai eksekutif AESE dan pemilikan saham AESE mereka terkandung dalam Laporan Tahunan Pindaan AESE pada Borang 10-K/A bagi tahun berakhir 31 Disember 2019 dan penyata permohonan persetujuan muktamadnya untuk Cadangan Transaksi yang difailkan dengan SEC pada 2 Februari 2021, dan ditambah dengan pemfailan awam lain yang dibuat, dan akan dibuat, dengan SEC. Pengarah dan pegawai eksekutif AESE secara berfaedah memiliki kira-kira 6.8% daripada saham biasa AESE.