Toto

Universal Entertainment ngarepake kerugian gedhe sawise Okada Manila Takeover

Ahead saka laporan asil financial mbesuk dijadwal kanggo 22. November, Universal Entertainment Corp, induk perusahaan saka Okada Manila Casino Resort operator Tiger Resort, Leisure lan Hiburan Inc (TRLEI), wis announced Hk Pools sing mbokmenawa bakal laporan losses gedhe asil kanggo takeover musuhan. saka resort dening billionaire Jepang Kazuo Okada lan grup.

Hiburan Universal kanggo Kerugian Utama Akibat saka Okada Manila Saga
Universal Entertainment announced sing paling kamungkinan bakal ngirim losses JPY1,6 milyar ($11,5 yuta) lan losses tambahan kanggo expenses legal digawa metu langsung stemming saka takeover kuat saka Okada Manila Casino Resort diatur dening pendiri resort kang billionaire Jepang Kazuo Okada lan cohorts. .

Jumlah iki minangka biaya sing ana hubungane karo ngontrol biaya properti, pariwara, lan litigasi Okada Manila. Kerugian sing luar biasa iki mesthi bakal mengaruhi asil finansial Universal Entertainment kanggo 2022.

Gangguan saka takeover telung sasi wis tundha woro-woro saka 2Q lan 3Q asil financial kanggo TRLEI lan Universal Entertainment lan luwih samesthine kanggo duwe impact ing perusahaan operasi lan net income.

Universal Entertainment samesthine bakal ngirim asil 3Q ora luwih awal saka tengah Desember amarga njupuk alih lan masalah ing ngisor iki babagan ngurutake dokumen finansial.

Ing 2Q Universal Entertainment dikirim Tambah 97% ing dodolan net dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur, sing cocog karo dodolan Agen Slot Online net JPY 56,3 milyar ($405 yuta). Pendapatan net JPY 6.77 milyar ($49 yuta) mbalikke kerugian JPY 16.9 milyar (US $121 yuta) sing dilaporake ing 2Q2021.

Apa kedaden karo Okada Manila Casino Resort?
Kazuo Okada mlebu properti kasebut tanggal 31 Mei bebarengan karo 50 polisi lan didhukung dening status quo ante order (SQAO) sing ditanggepi dening Mahkamah Agung Filipina. Miturut Okada lan klompoke, SQAO nyatakake yen dewan direksi resort casino kudu dibalekake maneh menyang komposisi saka 2017, sing kalebu Okada dhewe minangka anggota. Dadi Okada lan kanca-kancane kanthi paksa ngusir dewan TRLEI lan nyatakake awake dhewe minangka eksekutif perusahaan.

Pemilik TRLEI, Tiger Resort Asia Limited (TRAL), sing duwe 99% saham ing perusahaan kasebut, langsung ngajokake mosi kanggo klarifikasi marang Okada.

Kajaba iku, Universal Entertainment uga njupuk tindakan amarga iku perusahaan Pengeluaran Sidney induk TRAL. CEO perusahaan Jun Fujimoto njaluk menyang Mahkamah Agung kanggo mbatalake SQAO.

Ing pungkasan, PAGCOR dipeksa kanggo ngetokake pesenan kanggo Okada lan klompok kang kanggo relinquish Okada Manila Casino Resort bali kanggo nduweni legal. TRLEI nguwasani properti kasebut tanggal 2 September. Ing sawetoro wektu, Kazuo Okada ditangkep kanthi tuduhan peksa lan saiki ditahan dening panguwasa Filipina.